Kontrol Tekanan Terminal seri YKQ-SB

Product: Kontrol Tekanan Terminal YKQ-SB 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 100bar ~ 400bar kanggo opsional
2. kasedhiya voltase 220VAC
3. Pengukur tekanan ganda lan indikator

Kontrol tekanan terminal YKQ-SB digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat pelumas, dipasang ing mburi pipa utama kanggo mriksa tekanan kerja ing garis utama, nalika tekanan pipa utama tekan tekanan prasetel regane, kothak kontrol listrik bakal bisa ngirim sinyal listrik, ngontrol arah katup utawa ngawasi operasi sistem pelumasan.

Kode Pesenan Kontrol Tekanan Terminal YKQ-SB

HS-YKQ-105-SB*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YKQ = Kontrol Tekanan Terminal
(3) Seri Indikator (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Kontrol Tekanan Terminal Data Teknis Seri YKQ-SB

modelMaks. Tekananmeksa makaryaVoltasebobot
YKQ-105-SB10Mpa10±5%Mpa-220VAC1.5kgs
YKQ-205-SB20Mpa20±5%Mpa
YKQ-320-SB31.5Mpa31.5±5%Mpa
YKQ-405-SB40Mpa40±5%Mpa

 

Kontrol Tekanan Terminal Dimensi Seri YKQ-SB

Kontrol Tekanan Terminal YKQ-SB Dimensi