Product: TLR, VTLG Air Lubrication Nyampur Valve, Divider
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.6 Mpa ing udhara lan sistem lubrication lenga
2. Port Outlet saka No.: 2 ~ 8
3. Kinerja kerja sing stabil, aliran cairan sing dipercaya

TLR, seri VTLG saka katup pencampur pelumasan udara minyak, pembagi minyak udara asring digunakake ing industri baja lan logam non-ferrous, macem-macem jinis pabrik rolling panas lan adhem, mesin leveling, mesin straightening, pabrik rod kawat, mesin casting terus, mesin sintering. , lan mbukak gear, kothak gear, kabeh jinis chain conveyor, mesin grinding, lokomotif trek, mesin industri ringan, mesin tekstil, mesin printing, mesin bahan bangunan lan mesin pelabuhan.

Ana rong jinis tutup pencampur pelumasan udara lenga, seri TLR biasane digunakake ing pra-distribusi, sing uga bisa digunakake dhewe, pembagi minyak udara seri VTLG digunakake minangka tujuan distribusi.
TLR, seri VTLG klep pencampur pelumasan udara lenga dirancang kanggo tekanan nominal 0.6MPa ing sistem pelumasan udara lan lenga, yaiku kanggo ngeterake saka campuran lenga lan gas sing diangkut kanthi merata menyang macem-macem titik pelumasan.

Kode pesenan TLR, VTLG Air Oil Divider Series

HS-TLR / VTLG4-8/6*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) TLR/VTLG = TLR Series utawa VTLG Series Oil Air Lubrication Mixing Valves lan Air Oil Dividers
(3) Port Outlet No. (Mriksa Bagan Ngisor)
(4) Diameter Port Inlet (Mriksa Bagan Ngisor)
(5) Diameter Port Outlet (Mriksa Bagan Ngisor)
(6) Informasi luwih lanjut

TLR, VTLG Air Oil Divider Informasi Teknis

modelmeksa AirOutlet Minyak Udara No.Diameter Pipa InletDiameter Pipa Outlet
TLR3 ~ 6Bar2, 3, 4, 5, 6, 7, 88, 106
VTLG3 ~ 6Bar2, 3, 4, 5, 6,12, 14, 188, 10

 

TLR Air Oil Divider 2 ~ 5 Nos

LC-Tube-Cooler-Dimensi

Ukuran Plat Pemasangan:

modelHLmodelHL
TLR28056TLR68096
TLR38066TLR780106
TLR48076TLR880116
TLR58086

VTLG Air Oil Divider 2 ~ 6 Nos

LC-Tube-Cooler-Dimensi

Ukuran Plat Pemasangan:

modelHLmodelHL
VTLG210074VTLG5100134
VTLG310094VTLG6100154
VTLG4100114