FL Air Heat Exchanger

Product: glfPenukar Panas Oli GLB 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.63 ~ 1.6 Mpa
2. Area cooling amba nganti 200m2
3. Ukuran standar lan gampang diganti

Tube exchanger panas biasane digunakake kanggo industri Metallurgical, pertambangan, semen, daya, industri cahya, pangan, kimia, kertas lan sektor industri liyane, dilengkapi ing lenga lubricating lan sistem hydraulic ing sistem hydraulic kanggo sistem lubrication lenga lancip.

GL-Series-Oil-Cooling,-Tube-Tipe-Heat-Exchanger-innerGLF, GLB Tube exchanger panas wis apik kanggo desain menyang JB / T7356-94 standar, produk kanggo metalurgi, pertambangan, industri cahya, daya, kimia lan industri liyane saka piranti Lubricating lenga, stasiun hydraulic lan peralatan hydraulic, kerja termal lenga digawe adhem nganti suhu sing dibutuhake; suhu operasi adhem ≤100 ℃, tekanan kerja ≤1.6MPa, tekanan kerja umum ≤ 1MPa; produk iki cilik, bobot entheng, GLF Tube penukar panas karo tembaga tabung sirip, koefisien exchange panas> 300kkal/m2· h · ℃; Jinis GLB nggunakake tabung gundhul (cahya), koefisien pertukaran panas> 200kkal/m2· h · ℃.

Prinsip Kerja GLF, GLB Oil Heat Exchanger
Pendingin minyak tubular utamane dening tutup mburi, cangkang, tutup mburi lan piranti pendingin lan komponen liyane. Cangkang kasebut minangka struktur pipa baja sing mulus kanthi rong flensa sing dilas menyang pipa lan pipa. Ing cangkang kanthi plug tabung, digunakake kanggo ngeculake akumulasi hawa ing awak, lenga, banyu. Piranti cooling utamané dumadi saka tabung transfer panas
Piring tabung, piring tabung ngambang, partisi, baffle lan komponen liyane. Pucuk pipa ditambahi lan tetep menyang piring tabung tetep lan piring tabung ngambang ing sisih loro. tabung tetep
Piring lan flange omah penukar panas lenga diamanake bebarengan, nalika piring tabung ngambang dipasang kanthi bebas ing omah. Iki ngilangi efek suhu ing ekspansi termal penukar panas. Loro baffle lan baffle ditingkatake transfer panas.
The GLF, GLB exchanger panas lenga nggunakake bali pindho, lan banyu cooling mili saka pipe welingan menyang kamar banyu bali lan banjur mili mundur bebarengan pipe cooling. Banyu nyerep panas sing dibebasake saka sisih lenga sawise volume, tabung dibusak dening awak.

GLF, GLB Oil Heat Exchanger Dianggo:

  • Ngadhemke kudu diinstal ing daur ulang kurang-meksa kapisah utawa meksa sirkuit sistem kurang, instalasi kudu tightened segel.
  • Media kasebut reged, sadurunge mlebu cooler kudu dilengkapi filter.
  • Awal karya, kudu mbayar manungsa waé kanggo nyelehake adhem lan sistem online, akses pisanan menyang medium kadhemen lan banjur mboko sithik menyang medium panas kanggo entuk imbangan panas, supaya "overheating" lan kaku termal.
  • Tekanan medium cooling kudu kurang saka medium cooling.
  • Ing media cooling kanggo banyu kudu milih banyu seger resik, pilihan saka banyu segara utawa media liyane nalika pesenan instruksi.
  • Mangsa kudu digunakake kanggo mungkasi medium adhem sijine net.
  • Biasa (kira-kira setahun) ing adhem kanggo ngresiki, copot ukuran lenga. Priksa manawa segel ing kondisi apik. Lan tes sealing, tes hidrolik 1.6MPa 30 menit tanpa bocor.

Kode Pesenan GL Oil Heat Exchanger Series

HS-GLFQ1-1.20.63*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2)GL = Penukar Panas Oli, Tube Cooler
(3) F = Kanthi Tabung Fin; B Tabung Bare
(4) seri no. = Q1; Q2; q3;;q4; Q5; Q6; Q7
(5) Area lumahing cooling (Mriksa Bagan Ngisor)
(6) Tekanan Nominal (Mriksa Bagan Ngisor)
(7) Nomer Saluran: Omit= Jalur Tube Ganda; U = Patang Tube Line
(8) Instalasi Koleksi: Ngilangi = Tipe Horisontal; V= Jenis vertikal
(9) Informasi luwih lanjut

Informasi Teknis Penukar Panas Oli GL

modelTekanan (MPa)Area Pendinginan (m2)Kinerja Penukar Panas
Kelas Viskositas SedhengInlet

Wis.

Water

Wis.

Minyak Tem. NgisorMundhut Tekanan

MPa

Rasio Aliran Lenga Vs. banyuKoefisien Pertukaran Kalor
K
kkal/m2· h · ℃
OilWater
GLFQ10.63

1

1.6

0.40.60.811.2---≤ N10055
± 1
≤30≥8≤0.1≤0.051: 1> 300
GLFQ21.31.72.12.633.6--
GLFQ34567891011
GLFQ41315171921232527
GLFQ53034374144475054
GLFQ65560657075808590
GLBQ30.63

1

4567----≤ N46050
± 1
1: 1.5> 200
GLBQ41216202428---
GLBQ53540455060---
GLBQ680100120-----
GLBQ7160200------

GLFQ Oil Heat Exchanger Dimensi

GLFQ-Seri-Lenga-Cooling-dimensi
modelLCL1H1H2D1D2C1C2BL2L3tn-d3d1d2bobot
(Kg)
GLFQ1-0.4/*
GLFQ1-0.6/*
GLFQ1-0.8/*
GLFQ1-1.0/*
GLFQ1-1.2/*
370
540
660
810
940
240
405
532
665
805
676068789252102132115145
310
435
570
715
24-φ11G1G3 / 48
10
12
13
15
GLFQ2-1.3/*
GLFQ2-1.7/*
GLFQ2-2.1/*
GLFQ2-2.6/*
GLFQ2-3.0/*
GLFQ2-3.5/*
560
690
820
960
1110
1270
375
500
635
775
925
1085
98859312013778145175172225
350
485
630
780
935
24-φ11G1G119
21
25
29
32
36
GLFQ3-4.0/*
GLFQ3-5.0/*
GLFQ3-6.0/*
GLFQ3-7.0/*
840
990
1140
1310
570
720
870
1040
152125158168238110170210245380
530
680
850
104-φ15G1 / 2G1 / 474
77
85
90
GLFQ3-8.0/*
GLFQ3-9.0/*
GLFQ3-10/*
GLFQ3-11/*
1470
1630
1800
1980
1200
1360
1530
1710
1521251581682381101702102451010
1170
1340
1520
104-φ15G2G1 1 / 296
105
110
118
GLFQ4-13/*
GLFQ4-15/*
1340
1500
985
1145
197160208219305140270320318745
905
124-φ19G2G2152
164
GLFQ4-17/*
GLFQ4-19/*
GLFQ4-21/*
GLFQ4-23/*
GLFQ4-25/*
GLFQ4-27/*
1660
1830
2010
2180
2360
2530
1305
1475
1655
1825
2005
2175
1971602082193051402703203181065
1235
1415
1585
1765
1935
124-φ19G2G2175
188
200
213
225
GLFQ5-30/*
GLFQ5-34/*
GLFQ5-37/*
GLFQ5-41/*
GLFQ5-44/*
GLFQ5-47/*
GLFQ5-51/*
GLFQ5-54/*
1932
2152
2322
2542
2712
2872
3092
3262
1570
1790
1960
2180
2350
2510
2730
2900
2022002342733551802803203271320
1540
1710
1930
2100
2260
2480
2650
124-φ23G2G2 1 / 2-
-
-
-
-
-
-
-
GLFQ6-55/*
GLFQ6-60/*
GLFQ6-65/*
GLFQ6-70/*
GLFQ6-75/*
GLFQ6-80/*
GLFQ6-85/*
GLFQ6-90/*
2272
2452
2632
2812
2992
3172
3352
3532
1860
2040
2220
2400
2580
2760
2940
3120
2272302843254102003003903621590
1770
1950
2130
2310
2490
2670
2850
124-φ23G2 1 / 2G3-
-
-
-
-
-
-
-

GLBQ Oil Heat Exchanger Dimension

GLBQ-Series-Lenga-Cooling-dimensi
modelLCL1H1H2D1D2C1C2BL2L3D3D4n-d1n-d2nb×lDN1DN2bobot
kg
GLBQ3-4/**11656822651902102193101402002903674851001004-
Φ18
4-Φ184-20 × 283232143
GLBQ3-5/**1465982785168
GLBQ3-6/**17651282108511040184
GLBQ3-7/**206515121385220
GLBQ4-12/**15558603452622623254352003003704976601451456565319
GLBQ4-16/**196013651065380
GLBQ4-20/**237017751475440
GLBQ4-24/**2780217535018851608-
Φ17.5
4-20 × 3080505
GLBQ4-28/**319025852295566
GLBQ4-35/**2480169250031531342653523530052070012321801808-Φ18100100698
GLBQ4-40/**275019621502766
GLBQ4-45/**302022025157251772210817
GLBQ4-50/**329024722042125900
GLBQ4-60/**3830301225821027
GLBQ4-80/**3160201570050043461678036075093593515552952958-
Φ22
8-Φ234-25 × 322002001617
GLBQ4-100/**3760261521551890
GLBQ4-120/**4360321527552163

Ukuran Penukar Panas Minyak GLBQ-V

GLBQ-Series-Lenga-Cooling-dimensi
modelLCL1C1HD1D2D3DND4n-d1n-d2bobot
kg
GLLQ5-35 / * * L26101692470150315426640590801606-Φ304-Φ18734
GLLQ5-40 / * * L28801962802
GLLQ5-45 / * * L312022021001808-Φ18853
GLLQ5-50 / * * L33902472936
GLLQ5-60 / * * L393030121063
GLLQ6-80 / * * L3255201570523550066107510151252106-Φ401670
GLLQ6-100 / * * L385526151943
GLLQ6-120 / * * L445532151502408-Φ232215
GLLQ7-160 / * * L33202010715602820121011502768
GLLQ7-200 / * * L397026602003340