Distributor VOE-Oil-Air-Lubrication-Valve

Product: VOE Progressive Oil Air Lubrication Valve 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 60bar, tekanan retak 15 ~ 20bar
2. Port Outlet saka 2 ~ 10 no.
3. Ukuran cilik lan kinerja exchange panas gedhe

Katup pelumasan udara lenga progresif VOE lan divider lenga udhara kasusun saka loro utawa luwih divider progresif lan tutup campuran utawa minangka divider, g ing divider sawise alokasi kuantitatif, liwat online kompres terus menyang titik lubrication.

Katup pelumasan udara minyak progresif VOE lan divider minyak udara bakal bisa nyetel jumlah output minyak ing saben titik. Sekrup pangaturan udara bisa nyetel aliran udara ing saben titik. Yen ora perlu lenga, plug meneng bisa mblokir kamar iki.
VOE-Oil-Udhara-Lubrication-Katup-Prinsip

Mangga priksa gambar ing ngisor iki kanggo nerangake prinsip kerjane:
Gambar 1: Ora ana pelumas ing pipa pasokan
Gambar 2: Pelumas mili menyang pipa pasokan meksa pelumas ing ruang piston tengen menyang titik pelumasan.
Gambar 3: Tekanan ing pipa pasokan dibongkar, ruang piston kebak pelumas maneh.
Prinsip kerja VOE-Oil-Udhara-Lubrication-Valve-work

Kode Pesenan VOE Oil Air Lubrication Valve Series

HS-SUARA2*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SUARA = Katup Pelumasan Udara Minyak Progresif lan Pembagi Oli Minyak
(3) Port Outlet No. (Mriksa Bagan Ngisor)
(4) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Informasi Teknis Distributor Katup Lubrikasi Udara Minyak VOE

modelNyampur. TekananPamindahan / Saben Port lan WektuTekanan RetakKompres UdharaKonsumsi AirPelabuhan Outlet
VOE-260bar0.12 mL15-20bar3-5bar20 L / mnt2
VOE-44
VOE-66
 VOE-88
VOE-1010

VOE Progressive Oil Air Lubrication Valve Dimensi

VOE Progressive Oil Air Lubrication Valve Dimensi

1. Katup House; 2. Distributor; 3. Outlet port G1/8 Utas; 4. Inlet Port G1/4 Utas; 5. Air Inlet G1/4 Utas; 6. Sekrup Pengaturan Tekanan Udara; 7. Screw Plug (Kanggo Oli inlet ing sisih siji)

modelToko njabadimensibobot 
kg
AB
VOE-2250360.4
VOE-4486720.7
VOE-661221081.0
VOE-881581441.4
VOE-10101941801.7