WBZ Series Horizontal Power Gear Pump Unit

Product: WBZ Horizontal Instalasi Lubrication Gear Pump Unit
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 0.63 Mpa
2. 8 Series pump gear, 4 motor listrik kanggo opsional
3. High quality gear pump lan motor pilihan, strictly testing sawise Déwan

WBZ Horizontal Lubrication Gear Pump Unit Pambuka

Unit pompa gear pelumasan horisontal seri WBZ kasedhiya kanggo digunakake ing sistem pelumasan minyak, peralatan pelumasan medium minyak utawa sistem transmisi hidrolik. Bisa digunakake minangka unit pompa kanggo ngirim lenga pelumas utawa minangka sumber daya kanggo sistem pelumasan, peralatan utawa sistem hidrolik.

Unit pompa gear pelumasan daya horisontal WBZ uga bisa digunakake kanggo ngeculake media cairan pelumas non-korosif, kasedhiya kanggo pelumas industri utawa lenga hidrolik kanthi kelas viskositas N22 nganti N46 (padha karo ISO VG22 nganti VG460).

WBZ Horizontal Gear Pump Unit Kode Pesenan & Data Teknis

HS-WBZ-16-1.1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) wbz = Unit Pompa Gear Instalasi Horizontal
(3) Gear Pump Flow Rate = 16 L/min. (Deleng tabel ing ngisor iki)
(4) Tenaga Motor Listrik = 1.1Kw (Deleng tabel ing ngisor iki)
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

modelTekanan Nominal
(MPa)
Pump GearListrik Motorbobot

(Kg)

modelNominal (Alur/min)Nyedhot

(Mm)

modelDaya (KW)Rotasi (r / min)
WBZ-62.5CB-B66500Y80L-4-B30.55145045
WBZ-10CB-B1010
WBZ-16CB-B1616Y90L-4-B31.155
WBZ-25CB-B252556
WBZ-40CB-B4040Y100L1-4-B32.280
WBZ-63CB-B6363100
WBZ-100CB-B100100Y112M-4-B34118
WBZ-125CB-B125125146

WBZ Horizontal Lubrication Gear Pump Unit Ukuran Umum:

WBZ Series Horizontal Power Gear Pump Unit Dimensi

modelL≈L1L2L3ABB1B2 ≈CHH1 ≈H2H3H4hdd1d2
WBZ-631426558801201657935951251002875G3 / 8 ″G3 / 8 ″12
WBZ-1032665
WBZ-164463707627310160220155501302401284330109G3 / 4 ″G3 / 4 ″15
WBZ-2545484
WBZ-4049840592253602152501805514226515250116G1G3 / 4 ″15
WBZ-63510104
WBZ-10062050011927430260300210651723551856040140G1 / 4 ″G115
WBZ-125628126