Product: Pompa Piston Aksial Pemindahan Variabel - Seri YCY saka 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B Pump
Description: Pompa pamindahan variabel kanthi kompensasi tekanan
Pamindahan: 10, 25(40), 63(80), 160, 250(400) (ml/r)
Tekanan Rate: 315bar
Kacepetan Rotasi: 1500r/min kanggo 1.25ml/r kanggo 60(80), 1000 kanggo 160ml/r kanggo 400
Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja etc.
Kualitas diuji: 100% sadurunge dikirim
warna: Opsional, biru biasane
Kustomisasi: Kasedhiya, miturut gambar utawa conto
OEM / ODM: ditrima
fitur:
1. Variabel pamindhahan pompa piston aksial kanthi kompensasi tekanan
2. Kanggo operasi tekanan dhuwur nganti 315bar
3. Seri 10YCY 14-1B, 25YCY 14-1B, 32YCY 14-1B, 40YCY 14-1B, 63YCY 14-1B pompa

Variabel pamindahan axial YCY pump piston hydraulic karo meksa menehi ganti rugi dirancang kanggo disebaraké lenga dening piring lenga lan silinder muter. Amarga struktur keseimbangan hidrostatik antarane piring lenga lan silinder pompa, dibandhingake karo jinis pompa liyane, nduweni struktur sing prasaja, ukuran cilik, efisiensi dhuwur, umur layanan luwih suwe, bobot entheng, kapasitas priming sing kuwat. YCY pump piston hydraulic biasane ditrapake kanggo mesin hydraulic, industri forging, industri smelting, engineering, pertambangan lan mesin liyane, lan sistem transmisi hydraulic liyane lan gampang kanggo njaga, biasane mung ngganti pump kit, kayata piston utawa piring lenga. perusahaan kita nawakake kabeh bagean saka pump minangka sale-sawise layanan.

YCY Series Variabel pamindahan sumbu hydraulic pump piston punika hydraulic menehi ganti rugi pump lenga pamindahan variabel, kang wangun meksa dening pump dhewe, kontrol otomatis. Minangka ditampilake ing ndhuwur, aliran lenga tekanan dhuwur liwat saluran (a), (b), (c), mlebu cangkang variabel Vena Inferior (d) kanthi mangkono liwat saluran (e) menyang saluran (f) lan ( h). Nalika pasukan spring luwih saka saluran (f), menyang servo piston hydraulic thrust area ring ngisor, banjur lenga sawise (h) menyang growong (g), kanggo ningkataké piston variabel gerakane mudhun, aliran pump tambah. . Kosok baline, nalika tekanan pompa hidrolik piston aksial ngatasi gaya spring, banjur piston servo obah munggah lan mblokir akses (h), supaya (g) kamar lenga dening (i) relief, wektu iki obah piston aliran pump variabel sudo .

Kode pesenan saka YCY Hydraulic Axial Piston Pump Series

variabel-pamindahan-axial-piston-pump-YCY-info

Dimensi Instalasi saka YCY Hydraulic Axial Piston Pump Series

variabel-pamindahan-axial-piston-pompa-YCY-dimensi