Seri Z VB

Product: ZV-B (0.5 cm3); ZV-B (1.5 cm3); Seri ZV-B (3.0 cm3); (SSPQ – P0.5; SSPQ – P1.5; SSPQ – P3.0 ) Distributor Lubrication – Dual-Line Manifold Block Divider
Kauntungan Produk:
1. Saka 1 kanggo 8 grease dipakani outlet opsional
2. distributor Dual-line, lubricating cepet kanggo TCTerms lubrication
3. Pengukuran pelumas pelumas, solusi pelumasan ekonomis kanggo peralatan sampeyan

Kode sing padha karo ZV-B & SSPQ-*P:
- ZV-B1 (1SSPQ-*P); ZV-B2 (2SSPQ-*P); ZV-B3 (3SSPQ-*P);ZV-B4 (4SSPQ-*P)
- ZV-B5 (5SSPQ-*P); ZV-B6 (6SSPQ-*P); ZV-B7 (7SSPQ-*P); ZV-B8 (8SSPQ-*P)

Distributor PDF ZV-B, SSPQ-P

distributor pelumasan ZVB, ZV-B (SSPQ-P) digunakake kanggo Max. tekanan nominal 400bar sistem lubrication tengah karo medium saka grease utawa lenga, minangka grease nyebarke kanggo titik lubrication independen dipencet dening pump lubrication.
Ana rong baris nyediakke ngirim grease utawa lenga kanggo lubrication titik Utawa, volume saka grease dipakani kasedhiya kanggo diatur miturut syarat lubrication beda.

Ana 3 jinis pangukuran pelumasan distributor pelumas ZV-B (SSPQ-P):
1. ZV-B (SSPQ-P) karo metering meneng: volume pelumas lubricating ora diijini kanggo diatur langsung.
2. ZV-B (SSPQ-P) karo Indikator gerakan: volume lubrication grease dipakani kasedhiya kanggo nyetel saka nul kanggo sawetara imbuhan sawijining, lan nentokake yen operasi normal distributor lubrication dening mirsani Indikator.
3. ZV-B (SSPQ-P) dilengkapi indikator gerakan lan watesan ngalih imbuhan: volume grease dipakani luwes saka 0 kanggo sawetara, lan kontrol status lubrication dening sinyal sensor '.

Kode Pesenan Distributor Seri ZV-B

HS-ZV-B-3-0.5I
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) Jinis dhasar = ZVB; Divider Distribusi Lubrication seri ZV-B
(3) Nomer Outlet (Port Feeding) = 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 Opsional
(4) Volume Feeding Lemak = 0.5cm3 / 1.5 cm3 / 3.0 cm3
(5) Tipe pangukuran:
S = ZV-B karo metering meneng
I = ZV-B kanthi indikator gerak (Pilihan Normal)
L = ZV-B kanthi indikator gerakan lan pangaturan saklar watesan

Kode Pesenan Distributor SSPQ-P Series

HS- 4-SSPQ2-P1.5
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) Nomer Outlet (Port Feeding) = 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 (Deleng Bagan Ngisor)
(3) Jinis dhasar = SSPQ-P seri Dual Line Lubrication Distribusi Divider Valve
(4) Tipe pangukuran:
1 = Kanthi sekrup metering
2 = Kanthi indikator gerak (Pilihan Normal)
3= Kanthi indikator gerakan lan pangaturan saklar watesan
(5)  P= Maks. Tekanan 400 bar (40 Mpa)
(6) Volume Feeding Lemak = 0.5cm3 / 1.5 cm3 / 3.0 cm3 (Deleng Bagan Ngisor)

modelMaks. TekananTekanan StaringVolume Saben StrokePelabuhan OutletNglengkapi karo
SSPQ-P0.5400bar10bar0.5 ml / ternak1-8- Kanthi sekrup metering

- Kanthi indikator gerakan

SSPQ-P1.51.5 ml / wiji- Kanthi sekrup metering

- Kanthi indikator gerakan

- Limit imbuhan switch

SSPQ-P3.03.0 ml / wiji1-4- Kanthi indikator gerakan

Data Teknis Seri Distributor ZV-B (SSPQ-P).

model:
ZV-B (SSPQ-P) seri Distributor Lubrication
Bahan Baku:
- Besi tuang (Pilihan Normal) utawa baja karbon (Mangga konsultasi karo kita)
Outlet Feed:
Siji (1) Port / Loro (2) port / Telung (3) port / Four (4) port
Lima (5) Port / Enem (6) port / Pitu (7) port / Wolung (8) port
Konektor Utama:
G3 / 8
Sambungan Outlet Utas:
G1 / 4

Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 400bar/5800psi (Cast iron)
Tekanan Mulai Kerja:
Crackin ing: 10bar / 14.50psi
Nyetel aliran saben giliran
0.5cm3 ; 1.5 cm3 ; 3.0 cm3
Perawatan lumahing:
Dilapisi seng utawa dilapisi nikel, hubungi kita kanggo syarat khusus

Distributor Pelumasan ZV-B (SSPQ-P) Fungsi Operasi:

Ana loro spool kerja ing joints nang saben titik lubrication, ngoper spool lan volume imbuhan spool, lan port welingan saka spool sambungan karo greasing nyediakke line 3a, 3b kang meksa utawa unloading meksa Utawa.
Langkah operasi:
1. Pelumas utawa lenga dipencet menyang pipa 3a liwat port ndhuwur, menet spool switching mudhun maju (Lemak kiwa ing oposisi spool dipencet menyang baris 3b), nalika kamar ndhuwur spool ngoper nyambung menyang kamar volume. spool imbuhan
2. Spool imbuhan volume dadi mudhun maju dening grease pressurized ndhuwur, grease kiwa ing ngisor spool imbuhan volume squeezed kanggo titik lubrication liwat stopkontak 6, kang rampung siklus pisanan pelumas pelumas.
3. Nalika pump lubrication mekso grease utawa lenga menyang baris 3b, lan spool ngoper lan volume imbuhan spool gerakane menyang arah mbalikke sawijining, mencet grease utawa lenga kanggo lubrication titik liwat stopkontak 5 lan rampung lubricating grease dipakani kapindho.
4. Ing grease line 5, 6 nyediakke grease kanggo saben titik lubrication powered by lubrication pump disebut dual-line lubrication distributor.

Distributor pelumas fungsi Z-VB

1. imbuhan meneng; 2. Indikator gerak; 3a, 3b. Jalur pasokan pelumas;
4a. Ngalih spool; 4b. spool pangaturan volume; 5. Garis pelumas ndhuwur; 6. Garis pelumas ngisor

Distributor Lubrication ZV-B (SSPQ-P) Series Metering Types

Distributor pelumasan sambungan pangukuran Z VB

Distributor Lubrication ZV-B (SSPQ-P) Series Dimensi Instalasi

Lubrication-distributor-Z-VB-dimensi

Wacan Sadurunge Operasi Seri Distributor Pelumasan ZV-B (SSPQ-P).

1. Kanggo nggunakake ing panggonan karo bledug gedhe, Kelembapan lan lingkungan atos, iku kudu dilengkapi tutup protèktif.

2. distributor lubrication dual line luwih seneng nggunakake cara instalasi podo ing peralatan lubrication utawa sistem, grease utawa pipe sumber lenga lan distributor bisa disambungake ing sisih kiwa utawa tengen; sareh, cara instalasi seri diadopsi.
Rong plug G3 / 8 meneng ing port inlet sisih siji ditutup, lan jumlah maksimum sambungan seri ora diijini ngluwihi loro, yen perlu, bisa diinstal ing jinis podo.

3. Distributor lubrication karo meneng lenga (seri SSPQ1) ora bisa nyetel sumber lenga. Mung pelumas utawa sekrup pasokan lenga kanthi indeks pelumas utawa lenga sing beda bisa dipilih kanggo ngganti pasokan lenga.

4. Distributor karo piranti imbuhan indikasi gerakan (seri SSPQ2), imbuhan saka grease utawa jumlah sumber lenga, rotasi limiter kudu diputer ing negara ngendi rod Indikator wis retracted. Nyetel sekrup miturut kabutuhan nyata titik lubrication ing kisaran sumber bahan bakar maksimum lan minimal.

5. Distributor lubrication (seri SSPQ2) karo watesan stroke ngalih piranti imbuhan kudu nyetel lenga utawa grease jumlah sumber ing negara ngendi rod Indikator wis retracted, lan nyetel minangka needed.

6. Nalika nomer grease utawa bandar lenga diganti nomer aneh, mbusak meneng antarane stopkontak lenga cocog, lan mblokir stopkontak lenga digunakake karo G1 / 4 plug meneng. Liwat, gerakan maju lan mundur piston diwenehake saka stopkontak lenga.

7. Kanggo gampang disassembly, pipa saka distributor menyang titik lubrication luwih mbengkongaken kanggo 90 ° utawa joints jinis ferrule.

8. Lumahing sing bakal diinstal karo distributor kudu Gamelan lan warata, lan bolts soyo tambah ngirim ora tightened banget tightly supaya deformasi sak nggunakake normal.

9. SSPQ1 lan SSPQ2 seri jinis distributor lubrication dianjurake kanggo diinstal karo meneng M6 × 50. Lumahing soyo tambah saka tutup divider lubrication jinis SSPQ3 kudu dilengkapi pad 30mm, meneng khusus M6 × 85 tetep.

Ngatasi Masalah Umum saka Seri Distributor Pelumasan ZV-B (SSPQ-P).

1. Katup pembagi lubrication ora bisa digunakake.
- Priksa manawa ana grease tekanan utawa lenga ing saluran pipa pasokan, apa titik pelumasan diblokir, yen pipa pasokan lenga rata, manawa impurity ana ing distributor nyebabake bolongan piston ditarik, lsp.

2. Piranti pangaturan sing nuduhake lenga bocor ing rod indikator.
- Copot segel lenga. Bisa uga segel kasebut ana ing saham utawa digunakake kanggo wektu sing suwe utawa ngluwihi suhu sekitar sing ditemtokake. Ganti sawise identifikasi.